MENU

Welkom in Doornik


Geleide bezoeken

door de officiële Doornikse gidsenkring


Reserveringen: Dienst voor Toerisme Place Paul Emile Janson 1  7500 Doornik Telefoon: +32 69 22 20 45  Fax: +32 69 21 62 21 Onze vereniging

F

E

Doornik op een originele manier ontdekken en tegelijk jezelf verwennen dankzij de verschillende smulwandelingen van Vizit vzw in samenwerking met de Doornikse gidsenkring: van een stadswandeling met tussendoor versnaperingen tot een stadswandeling gecombineerd met een viergangenmenu waarbij voor elke gang een verschillend restaurant wordt aangedaan.  U kan daarbij kiezen uit vier verschillende formules.

Tussen alle verwennerij in wordt  u door één van onze stadsgidsen op sleeptouw genomen en maakt u zo kennis met een stad met een rijk verleden en een mooi patrimonium. Zij vertellen u vol vuur en overtuiging historische anecdotes evenals folkloristische wetenswaardigheden.

Probeer ook een typisch volksspel uit en rivaliseer op speelse wijze met elkaar tijdens een “actieve stadswandeling”.

Laat U verleiden door de charme van de stad met de vijf klokkentorens

Vier verschillende formules:

Duur: 2.00 tot 3.00 uur, naargelang de gekozen formule. Zijn inbegepen: gids en 4 proevertjes)

Duur: 3.30 tot 4.00 uur, naargelang de gekozen formule. Zijn inbegrepen:  gids, vier proevertjes en de lunch met een drankje.

Duur: 4 uur. Zijn inbegrepen: de gids, aperitief met hapjes, voorgerecht met een drankje, hoofdgerecht met een drankje, koffie en dessert.

Duur: 3 uur. Zijn inbegrepen: de gids en naargelang gekozen formule  aperitief met hapjes of voorgerecht met een drankje, hoofdgerecht met drankje, koffie en dessert.


VIZIT: Culinair

In sammenwerking met VIZT vzw:

Website:

www.vizit.be/doornik.html

Reservaties:

Tel. 09/233 76 89

tournai@vizit.be

(Van maandag tot vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur)