MENU

Welkom in Doornik


Geleide bezoeken

door de officiële Doornikse gidsenkring


Reserveringen: Dienst voor Toerisme Place Paul Emile Janson 1  7500 Doornik Telefoon: +32 69 22 20 45  Fax: +32 69 21 62 21 Onze vereniging

F

E

Actualiteit

Nu de zomer voorbij is loopt het toeristische seizoen op zijn laatste benen. Op 9 november vond de laatste themawandeling van dit 41ste werkjaar  plaats. Ondertussen blijven de Doornikse gidsen verder beschikbaar voor geleide groepswandelingen, waarvoor kan worden gereserveerd bij de toeristische dienst van stad Doornik.

Van de kalme winterperiode wordt er gebruik gemaakt om voor het komende jaar een nieuw aanbod aan themawandelingen uit te werken. Naast de traditionele stadsrondleidingen organiseert de Doornikse gidsenkring immers jaarlijks ook nog een 6-tal themawandelingen.

Deze geleide themawandelingen richten zich in de eerste plaats tot de plaatselijke bevolking en zijn dan ook uitsluitend in het Frans, wat niet belet dat Nederlandstaligen hiervoor eveneens welkom zijn.

In principe vinden deze themawandelingen plaats op elke eerste zondag van de maand om 15 uur. Er wordt daarvoor een deelnamegeld van € 3,- per persoon gevraagd. Eventuele inkomstgelden voor musea of tentoonstellingen zijn daar echter nièt in inbegrepen.

Voor wijzigingen raadpleegt u wel best de activiteiten-kalender. Deze kalender is terug te vinden op de actualiteitspagina van de Franstalige versie van deze website.

Deze Franstalige actualiteitspagina wordt ook frequent bijgewerkt zodat u daar steeds de meest actuele informatie vindt.

Tevens vindt u links hiernaast een afbeelding van de Franstalige affiche van deze eerstvolgende themawandeling. Door op deze afbeelding te klikken wordt u doorverbonden naar de Franstalige pagina met meer informatie.

09-11-2014 -Sainte Marguerite.pdf

Minder bekend

maar niet onbemind:

bezoek aan de kerk

“Saint-Jean”


Zondag

9 november 2014

om 15 uur